Vidra Bungalow Park

"Unde şi apele devin mai curate"

Oferta noastră de cazare Vidra Bungalow Park ★★★ este alcătuită din căsuţe de lemn, aşezate la 800 m altitudine, înconjurată de brazi, la poalele munţii Harghita, în satul Şicasău. Această aşezare mică numită Şicasău se află la jumătatea drumului judeţean DJ138, între Odorheiu Secuiesc şi Gheorgheni, astfel obiectivele turistice ale zonei fiind foarte accesibile. 

Diminețile sunt proaspete, pline de rouă și răcoroase, aerul este foarte curat și proaspăt, iar datorită lui Irénke mâncărurile locale sunt extrem de delicioase. Cazarea noastră este deschisă permanent, pe tot parcursul anului. La proiectarea și realizarea Vidra Bungalow Park ★★★ am încercat să ținem natura aproape și să îi prezentăm minunile. Fiecare clădire este construită din grinzi masive aduse din pădurile de conifere din apropiere. Chiar și numele complexului Vidra Bungalow Park se referă la mândrețea și respectul față de acest mediu plin de viață.

Momentan punem la dispoziţie pentru cei dornici de relaxare 6 bungalouri pe 2 parcele (Vidra 1.- 4 căsuţe; Vidra 2.- 2 căsuţe) . Distanţa dintre cele 2 parcele este de 150 m. Fiecare căsuţă conţine o singură încăpere, având între 2-4 paturi, cu frigider propriu. Astfel pe cele 2 parcele putem caza confortabil între 12-24 persoane. Pe prima parcelă se află 4 căsuţe, cu o bucătărie mare utilată şi o sufragerie comodă cu privelişte spre lac şi pădure, care vara se poate intredeschide cu gradina de vară, având astfel posibilitatea de a servi masă pentru un număr de 50 de persoane. Pe a doua parcelă sunt 2 căsuţe cu utilităţi asemănătoare, cu parcare închisă. Căsuţele se pot închiria şi individual, chiar şi pentru o singură persoană. Pentru grupuri mai mari, putem oferi cazare pe o rază de 2-3 km de Vidra Park in căsuţe care aparţin de noi. 

Pentru a satisface nevoile clienţilor noştrii, in Vidra Bungalow Park oferim un meniu cu mâncăruri tradiţionale, în stil demipensiune. Pentru grupuri mari de prieteni se poate solicita şi cazare, fără mâncare.

Vidra Salt Spa & Wellness

În februarie 2015 pe parcela Vidra 1. s-a finalizat construirea Vidra Salt Spa&Wellness folosind sare de Praid, care este cunoscut pentru efectele sale terapeutice. Centrul de Spa&Wellness este un serviciu complementar gratuit pentru vizitatorilor noştrii.

Programe

Vă aşteptăm cu drag, cu programe

 

Terenul de joacă Vidra, aşteaptă copii aventuroşi şi vioi cu toboganuri, balansoare, şi cu un loc de joacă special amenajat din sare.

La proiectarea Parcului Vidra Bungalow s-a pus accentul pe apropierea de natură. La construirea clădirilor s-au folosit materialele lemnoase provenind din pădurile împrejmuitoare.


Pârâul Şicasău trece pe lângă grădina noastră, şi se îndreaptă spre lacul de acumulare Zetea, unde (cu bilete cumpărate la faţa locului) se poate pescui păstrăv, crap, somn, ştiuca.
Apele din împrejurimi sunt bogate în raci şi păstrăvi, iar pădurea oferă lacas pentru specie de vidra (vidra) care este pe cale de dispariţie în Europa.

 
GPS:

N: 46.507751
E: 25.440172

Rezervare


Pentru rezervare şi oferte ne puteţi contacta print email la vidrabungalowpark@gmail.com, sau prin telefon.

Telefon: +40-743-040-468

Vă aşteptăm cu drag.
-Balázs Izabella

Reportaj