Vidra Bungaló Park

"AHOL A VIZEK IS MEGTISZTULNAK"

Szállásunk, a Vidra Bungalow Park ★★★, fából készült nyaralóházai, 800 méteres magasságon, fenyvesektől övezve, a Hargita lábánál található, Sikaszó faluban. Sikaszó, egy kicsiny székely település, a Székelyudvarhelyet Gyergyószentmiklóssal összekötő 138-as számú, megyei út felénél fekszik. Így amennyiben vendégeinket, a székelyföldi nevezetességek és látnivalók érdeklik, ezek számukra könnyen elérhetőek.

A reggelek frissek harmatosak és hűvösek a levegő ínycsiklandózóan friss, nem beszélve a finom helyi jellegű finomságokról amelyek Irénke jóvoltából mindennap az asztalra kerülnek. Szállásunk egész évben várja a látogatókat.
A Vidra Bungalow Park ★★★tervezésekor és kivitelezésekor a természet közelségének megtartását és bemutatását tűztük ki célul. Az épületek mindegyike boronafalas gerendaház, amelyek alapanyagát a környékbeli fenyvesek adták. A Vidra Bungalow Park nevében is büszkélkedik és tiszteleg e csodálatosan élettel-teli miliő előtt.


A Vidra1 telken 4 ház található, nagy, felszerelt konyhával, és egy kényelmes, tóra és erdőre, néző étkezővel, amely nyáron terasszal összenyitható, így 50 fő egyidejű étkezésére is alkalmas. A Vidra 2 telken, további 2 ház található szintén hasonló felszereltséggel, zárt parkolóval.

Nagyobb baráti társaság esetén továbbra is igényelhető  külön szállás, és önálló konyhahasználat.

 
A Vidra Bungalow Parkban, vendégeink örömére állandó félpanziós, helyi ízekben gazdag, ellátás működik 2014-től.

Vidra Salt Spa & Wellness

2015 februárjában a Vidra1 telken befejeződött a Vidra Salt Spa & Wellness építése (meleg dézsa, hideg csobbanó), amely a parajdi só gyógyító erejével további ingyenes szolgáltatást nyújt az idelátogató számára. A wellness naponta 17.00 és 23.00 óra között ingyenesen használható. A gyerekek számára játszótéret alakítuttunk ki. (sóhomokozó)

Programok

Látogatóinkat számos, nagyszerű programmal várjuk, részletekért tekintse meg a programok menüpontunkat.

 


A Vidra Bungalow Park  ★★★  tervezésekor és kivitelezésekor a természet közelségének megtartását és bemutatását tűztük ki célul. Az épületek mindegyike boronafalas gerendaház, amelyek alapanyagát a környékbeli fenyvesek adták. A kert mellett szalad el a Sikaszó patak, amely a közeli víztározóba tart, ahol helyben váltható napijeggyel horgászni is lehet.(domolykó, pisztráng, ponty, harcsa, süllő, csuka, sügér halakra). 
 
A környékbeli vizek rákban és pisztrángban gazdagok, valamint az Európában csaknem kihalt szigorúan védett vidra élőhelyéül szolgálnak.
 
A Vidra Bungalow Park csillagok1 nevében is büszkélkedik és tiszteleg e csodálatosan élettel-teli milliő előtt.
 

Foglalás


Érdeklődni és foglalni a vidrabungalowpark@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon lehet.

Telefon: +40-743-040-468

Várjuk szeretettel Önöket a világ minden tájáról!
Üdvözlettel:
Balázs Izabella