Regulament de ordine

REGULAMENTUL DE ORDINE ​

REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARĂ trebuie respectat de toți oaspeții aflați în unitatea de cazare! 

În vederea asigurării unei relaxări plăcute și pentru evitarea eventualelor neînțelegeri și confuzii dorim să vă comunicăm regulamentul nostru de ordine interioară.  
La confirmarea rezervării se presupune că Dvs. cunoașteți și acceptați acest regulament de ordine interioară și că îl respectați. Nerespectarea regulamentului de ordine interioară duce la anularea rezervării și la plata prețului total indiferent de faptul că oaspeții au părăsit mai devreme unitatea de cazare. 


1. La sosire oaspeții sunt obligați să-și prezinte documentele personale (pașapoarte sau cărți de identitate) proprietarului în vederea înregistrării datelor și să plătească prețul cazării. Oaspeții pot ocupa camerele doar după plata integrală a prețului total. În cazul în care oaspeții pleacă mai devreme, decât data plecării confirmate în scris, le returnăm 0% din prețul cazării. 

2. Oaspeții pot aduce animale de companie fără costuri suplimentare, însă acest lucru este posibil doar în cazul în care animalul este ținut în kennel-ul pentru câini aflat în curte. Este INTERZISĂ închiderea animalelor în căsuțe atât pe timp de noapte, cât și în timpul zilei, vă rugăm să folosiți kennel-ul ,,prietenos,, :) din curte special amenajat în acest scop sau lăsați-vă animalul liber în curte în timp ce îl supravegheați. Înainte de plecare curățați kennel-ul, aruncați dejecțiile canine la pubela mare de gunoi aflată lângă drum exact lângă indicatorul Vidra Bungalow Park. 
Doar stăpânul animalelor sau persoana care aduce animalele la pensiune este responsabilă pentru acestea sau pentru accidentele provocate de aceste animale. 

3. În căsuțe/apartamente FUMATUL ESTE STRICT INTERZIS! Aprinderea focului (posibilă la cuptorul cu grill) și fumatul sunt permise doar în spațiile special amenajate în acest scop! Aruncarea mucurilor de țigară pe teritoriul Parcului ESTE STRICT INTERZISĂ! 

4. Oaspeții sunt responsabili pentru curățenia unității de cazare și a curții. În incinta Parcului colectăm selectiv deșeurile, de aceea îi rugăm pe dragii noștri oaspeți să arunce gunoiul selectiv. 

5. Oaspeții pot folosi în mod gratuit serviciile noastre de wellness (cadă de lemn, ciubar cu apă rece), parcarea și internetul wireless.

  • În cazul în care solicitați servicii de wellness și masaj la data sosirii vă rugăm să ne anunțați în prealabil în scris, în celelalte zile vă puteți adresa și doamnei Irénke Máté.  
  • Oaspeților le este INTERZISĂ aprinderea focului atât în spațiul wellness, cât și în sala cazanelor, vă rugăm să vă adresați doamnei Irénke Máté și să respectați indicațiile furnizate de ea!    
  • La ora 21.00 punem pe foc pentru ultima oară în spațiul wellness în cazul în care acest lucru este necesar.  
  • Iarna încălzim și noaptea.  
  • Nu ne asumăm răspunderea pentru autoturismele și pentru obiectele de valoare lăsate în acestea. 
  • WIFI – în sala de mese, ID: SIkaszoVidra    
  • Semnal pe telefon mobil, în sala de mese: furnizor Orange 

   
6. Vă rugăm să aveți grijă de mobilierul și de obiectele aflate în incinta și în afara unității de cazare. Nu este permisă mutarea mobilierului în camere sau dintr-o cameră în alta. De asemenea nu este permisă luarea obiectelor, prosoapelor sau a păturilor aflate în camere în spațiul wellness. 

7. Oaspeții sub 18 ani nu pot consuma băuturi alcoolice și nu pot fuma în incinta unității de cazare! 

8. În ziua plecării oaspeții sunt obligați să părăsească unitatea de cazare până la ora 12.00 în vederea pregătirii camerelor pentru ceilalți oaspeți care au dreptul să ocupe camerele începând cu ora 16.00. 

9. Pe întregul teritoriu al unității de cazare este interzisă prezența minorilor nesupravegheate de adulți. 

10. Pot fi date afară din unitatea de cazare persoanele care: comit acte de vandalism, periclitează propria integritate corporală sau cea a altor persoane sau tulbură liniștea oaspeților care doresc să se odihnească între orele 22.00 și 6.00. 

11. Vă rugăm ca în ziua plecării să uitați aici :) cheile camerelor și halatele de baie aflate lângă lenjeria de pat deoarece fiecare oaspete va avea nevoie de acestea în viitor.  


 Vă mulțumim în prealabil pentru înțelegere! 


 În cazul în care aveți nelămuriri sau întrebări, vă rugăm să vă adresați personalului sau administratorului unității de cazare personal sau prin telefon la numărul 004/0743 040 468.  

 Este interesul nostru comun ca vacanța Dvs. petrecută la Vidra Park să fie una de neuitat, de aceea vă rugăm să respectați regulile specificate mai sus! 


Vă doresc relaxare plăcută !
                                                                                                            

 
Cu stimă,
Balázs Izabella
Vidra Bungalow Park

Rezervare


Pentru rezervare şi oferte ne puteţi contacta print email la vidrabungalowpark@gmail.com, sau prin telefon.

Telefon: +40-743-040-468

Vă aşteptăm cu drag.
-Balázs Izabella

Reportaj