Házirend

A Vidra Bungalow Park Házirendje

A HÁZIREND a Szálláson tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik! 

 

Hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel. 
A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy be is fogja tartani. A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizetését vonja maga után, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására. 

1. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el. Hamarabbi távozás esetén, mint az Ön által írásban lefoglalt valós foglalási dátumok szerint a visszafizetés részünkről: 0%.

2. A szálláshelyre háziállat behozatala ingyenes, de csak akkor lehetséges, ha az erre kijelölt kutya kennelben helyezik el kedvencüket. Az állatot a kis házakba bezárni napközben és éjszakára is TILOS, kérjük használja az erre a célra fenntartott ,,otthonos,,  :)  kis kutya kennelt az udvaron kedvencének, vagy az Ön jelenlétében hagyja szabadon az udvaron. Távozás előtt, a házi kedvenc által használt részt a kennelben takarítsa ki, és az ürüléket dobja a főút melletti közvetlen a Vidra Bungalow Park táblánál (letérőnél)  található nagy szemetesbe. 
Az állatokért, és az ebből eredő lehetséges balesetekért és károkért kizárólag az állat gazdája, az állatot a panzióba behozó személy vonható felelősségre.

3. A házakban/apartmanokban DOHÁNYOZNI TILOS! Tűzet gyújtani (Grill sütőben lehet), és dohányozni csak az erre kijelölt helyen szabad! A Parkban szivarcsikkeket eldobni szigorúan TILOS! 

4. A vendégek felelősek a szálláshely és az udvar tisztaságáért. A Parkban a szemetet szelektíven gyűjtjük, ezért megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szemetet szelektíven tegyék a szemetesekbe.

5. A vendégek térítésmentesen vehetik igénybe wellness szolgáltatásainkat (dézsa, hideg csobbanó) továbbá gépjármű parkolónkat és wireless internetünket.

  •     Wellness és masszázs igényüket jelezzék előre levélben ha érkezés napján szeretnék igénybe venni, további napokon pedig érdeklődhetnek Máté Irénkénél is.
  •     Tüzelni a wellnessben és kazánházban a vendégnek egyaránt TILOS, kérem egyeztessenek Máté Irénkével, és az utasításait tartsák be! 
  •     21.00 órakor teszünk utoljára a wellnessben a tűzre, ha szükséges.
  •     Télen éjszaka is fűtünk.
  •     A gépjárművekért valamint a bennük hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
  •     WIFI - az ebédlőben, ID: SIkaszoVidra    
  •     Telefon jel, az ebédlőben: Orange szolgáltató

   
6. Megkérjük, vigyázzanak a szállás belterében, és külterében található berendezésre. Nem megengedett a bútort áthelyezni szobán belül, vagy az egyik helységből a másikba tenni, vagy kivinni a benti felszerelést, törölközőt vagy a takarót a wellnessbe.

7. A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszes italt nem fogyaszthatnak, és nem dohányozhatnak!

8. A távozás napján kötelesek a szálláshelyet elhagyni 12:00-ig, hogy lehessen előkészíteni a következő vendégeknek, akik Önök után érkeznek és jogukban áll 16.00-tól elfoglalni a szállást. 

9. A szálláshely teljes területén kiskorú nagykorú felügyelete nélkül nem tartózkodhat.

10. A szállásról kizárható az a személy, aki: rongálást követ el, saját vagy más testi épségét veszélyezteti és 22.00 és 6.00 óra között a pihenni vágyó vendégek nyugalmat zavarja.

11. Távozáskor a  szobakulcsokat és az ágyneműhöz feltett fürdőlepedőket tessenek itt felejteni :), hisz minden vendégnek szüksége lesz rájuk a továbbiakban.


 Megértésüket minden esetben előre is köszönjük!


 Kéréseivel a szálláshely vezetőjéhez fordulhat személyesen vagy a 004/0743 040 468  tel.számon, vagy a szállás munkatársaihoz. 

 

Mindannyiunk érdeke, hogy nyaralása felejthetetlen jó élmény legyen a Vidra Parkban, ezért kérjük maradéktalanul tartsák be a fentieket!

Kellemes pihenést kívánok!

 

Üdvözlettel,
Balázs Izabella
Vidra Bungalow Park

Foglalás


Érdeklődni és foglalni a vidrabungalowpark@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon lehet.

Telefon: +40-743-040-468

Várjuk szeretettel Önöket a világ minden tájáról!
Üdvözlettel:
Balázs Izabella